Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi dâhilin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın simultane bile kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın nasıl açıldığını izhar etmek gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, daha bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı isim katkısızlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

 ve montajıyla mücadelean Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha erdemli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını hakikat alan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Üstelik, yangın ekipmanlarının usturuplu şekilde konumlandırılması, yangın riskinin azaltılması ve yangın çabucak hızlı karışma edilmesine yardımcı olabilir.

Report this wiki page